#
























Skrzynka na sygnały
Telefon bezpieczeństwa
Telefon zaufania
RODO








Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło



Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
Slider
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
1 2 3 4 5 6

BS

>>> Operator urządzeń przemysłu spożywczego NOWY KIERUNEK !!!

>>> Ślusarz

>>> Kucharz

>>> Wielozawodowa






Zobacz również:

LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
TECHNIKUM
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
LICEUM DLA DOROSŁYCH

INFORMACJE DOTYCZĄCE REKRUTACJI 2020/2021


Formuła 2017

Branżowa Szkoła I Stopnia (3 -letnia po gimnazjum)

1. Ślusarz 722204
AU.35. MG.20. Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi

2. Kucharz 512001
TG.07. Sporządzanie potraw i napojów


Formuła 2019

Branżowa Szkoła I Stopnia (3 - letnia po SP)

1. Ślusarz 722204
MEC.08. Wykonywanie i naprawa elementów maszyn, urządzeń i narzędzi

2. Kucharz 512001
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań


Bieżące informacje o egzaminach zawodowych i kursach można znaleźć w dziale KSZTAŁCENIE ZAWODOWE


##


Terminy kursów
i praktyk 2020/2021

SKONTAKTUJ SIĘ
Z NAMI W SPRAWIE NABORU

Rejestracja kandydatów w systemie naboru elektronicznego rozpocznie się
15 czerwca 2020 r.
Zobacz harmonogram

Terminy egzaminów zawodowych - sesja letnia 2019/2020
Informator dla absolwentów szkół podstawowych na rok szkolny 2020/2021

>>> LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
>>> TECHNIKUM
>>> BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
>>> LICEUM DLA DOROSŁYCH


Informacje dla kandydatów do Liceum Ogólnokształcącego dla Dorosłych








Design by A.K. with theme CeRNoBiL for ZS Raciaz Powered by PHP-Fusion 319224 Unikalnych wizyt