Deklaracja dostępności
Skrzynka na sygnały
Telefon bezpieczeństwa
Telefon zaufania
RODO








Nazwa Użytkownika

Hasło



Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.

>>> Technik handlowiec

>>> Technik żywienia i usług gastronomicznych

>>> Technik informatyk

>>> Technik przetwórstwa mleczarskiego - NOWY KIERUNEK





Zobacz również:

LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCE
TECHNIKUM
BRANŻOWA SZKOŁA I STOPNIA
LICEUM DLA DOROSŁYCH

INFORMACJE DOTYCZĄCE REKRUTACJI 2022/2023


Formuła 2019

Technikum (5 - letnie po szkole podstawowej)

2. Technik handlowiec 522305
HAN.01. Prowadzenie sprzedaży
HAN.02. Prowadzenie działań handlowych

3. Technik informatyk 351203
INF.02. Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych
INF.03. Tworzenie i administrowanie stronami i aplikacjami internetowymi oraz bazami danych

4. Technik żywienia i usług gastronomicznych 343404
HGT.02. Przygotowanie i wydawanie dań
HGT.12. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych






Plan - kurs kucharz 2a


Godziny pracy specjalistów


Harmonogram dostępności nauczycieli


Terminy kursów organizowanych w ZS
w Raciążu w roku szkolnym 2022/2023

Terminy praktyk w roku szkolnym 2022/2023


Wykaz pracodawców zatrudniających młodocianych pracowników - rok szkolny 2022/2023


Inicjatywa Samorządu Uczniowskiego ....
Raport o stanie zapewnienia dostępności ...
... czytaj więcej ...

Projekty:




Szkoła Podstawowa
w Uniecku

Design by A.K. with theme CeRNoBiL for ZS Raciaz Powered by PHP-Fusion 586893 Unikalnych wizyt | AKTUALIZACJA: 22.11.2022 r.