Deklaracja dostępności
Skrzynka na sygnały
Telefon bezpieczeństwa
Telefon zaufania
RODO








Nazwa Użytkownika

Hasło



Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
  • 01
  • 02
  • 03
  • 04
  • 05
  • 06
1 2 3 4 5 6

naszej szkoły.
Dzisiejsza tematyka wykładów:
1. Czy na pewno wiem co jem? Świadomy wybór.
2. Skąd się biorą „dziury” w serze? Czyli to i owo o serach żółtych i białych.
3. Zniekształcenia obrazu Ja cielesnego w odniesieniu do zaburzeń odżywiania.
Na szczególną uwagę zasługuje ostatni z wykładów, który próbował uświadomić nam, że sposób odżywiania i reakcja opiekunów na potrzeby dziecka od początku rzutuje na dalszy jego stosunek do wyrażania swoich potrzeb i zaznaczania swojej odrębności… że najtrudniejszym okresem dla wykształcania jedności umysłu i ciała, jest okres dojrzewania. Związane z nim zmiany w wyglądzie i fizjologii wywołują poczucie niepewności, co do kształtu ciała, które przy braku wsparcia ze strony rodziców, łatwo mogą stać się poważnymi zaburzeniami psychicznymi…
Nauczyciele przedmiotów gastronomicznych: Grażyna Radecka, Kinga Wachol, Marianna Wernicka.
Dodane przez admin dnia 19-12-2020 17:08zsraciaz.pl




Komunikat dotyczący opłat maturalnych w roku szkolnym 2020/2021
Ogłoszenie o zamówieniu na dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu
Terminy egzaminów zawodowych - zima 2020/2021
Dzienniczki zajęć praktycznych uczniów klas wielozawodowych należy dostarczyć do szkoły w pierwszym tygodniu po feriach
Zasady składania deklaracji przez maturzystów 2020/2021
Terminy kursów
i praktyk 2020/2021




Design by A.K. with theme CeRNoBiL for ZS Raciaz Powered by PHP-Fusion 397389 Unikalnych wizyt | AKTUALIZACJA: 7.01.2021 r.